OUTLET CIPELA DIADORA D-BLITZ HI S3 SIVA 38

OUTLET CIPELA DIADORA D-BLITZ HI S3 SIVA 38

Proizvođač: DIADORA

Šifra proizvoda: 0515009

Težina: 1,40 kg

Raspoloživo za dostavu

51,25 € / par

Cijena za j.m.: 51,25 € / par

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 51,25 €

-
+

Dodano u košaricu

OUTLET CIPELA DIADORA D-BLITZ HI S3 SIVA 38

Sigurnosna cipela Diadora Utility D-BLITZ HI S3 SRC dizajnirana je i napravljena da pristaje stopalu i osigurava istu udobnost i estetsku privlačnost kao bilo koja druga cipela odabrana za slobodno vrijeme.
Obrađena do najsitnijih detalja, ova cipela opremljena je jedinstvenom tehnologijom koja zadovoljava potrebe korisnika, profesionalnih ili drugih. Klasificirana kao visoka cipela , D-Blitz kombinira praktičnost , eleganciju i povećanu sigurnost čak i za gležnjeve , pogodna za teža i opasnija radna okruženja.
Štoviše, ovaj model cipela je bez metala , tj. apsolutno bez metalnih dijelova, lakši je, mekši i ne može se otkriti detektorom metala.
Gornjište je izrađeno od vodoodbojnog akcijskog nubuka ; potiče pravilnu transpiraciju stopala i pomaže regulirati unutarnju klimu cipele. Višeslojni vrh osigurava iznimnu zaštitu i sigurnost stopala, otporan na udarce do 200J . Uložak protiv probijanja dizajniran je s preklapajućim slojevima tkanine kako bi se osigurala zaštita cijele površine uloška i učinila cipelu još lakšom i fleksibilnijom . Uklonjiva podloga od poliuretanskog amortizera olakšava prirodno kretanje stopala, apsorpciju većeg udara i higijenu potplata. Srednji potplat od poliuretanske pjene omogućuje veću amortizaciju naprezanja s posljedičnim smanjenjem umora; valjana podrška za duge sate korištenja. Gazni sloj od kompaktnog poliuretana karakterizira 'visoka razina otpornosti na klizanje ( SRC ); jamči pouzdano prianjanje na tlo, stabilnost i ravnotežu tijekom iznimnog rada. D -BLITZ HI je certificirana cipela sa sigurnosnom razinom S3 .

Povezani proizvodi

Povrat robe i reklamacija

Košarica prazna