MREŽA ZA BERBU MASLINA 7X50M
MREŽA ZA BERBU MASLINA 7X50M
MREŽA ZA BERBU MASLINA 7X50M
MREŽA ZA BERBU MASLINA 7X50M

MREŽA ZA BERBU MASLINA 7X50M

Proizvođač: BR

Šifra proizvoda: 5001525

Težina: 27,00 kg

Raspoloživo za dostavu

221,00 € / kom

Cijena za j.m.: 221,00 € / kom

-
+

Dodano u košaricu

MREŽA ZA BERBU MASLINA 7X50M

Mreža za berbu maslina dimenzija 7x50 metara predstavlja vrhunski izbor za maslinare koji traže kvalitetnu i izdržljivu opremu koja će im olakšati posao i osigurati učinkovitu berbu. Dizajnirana s posebnom pažnjom na detalje, ova mreža pruža brojne prednosti koje je čine neophodnim alatom u berbi!

Karakteristike i prednosti:
• Vrhunski materijal: Mreža je izrađena od 100% polietilena (PE), koji je poznat po svojoj izdržljivosti i otpornosti na različite uvjete rada. Polietilen osigurava dugovječnost mreže, čak i uz intenzivnu upotrebu. Ovaj materijal je otporan na trganje, što je izuzetno važno prilikom rada u otežanim uvjetima, gdje može doći do kontakta s kamenjem, granama ili drugim tvrdim objektima.

• Specijalno tkanje: Zahvaljujući posebnom načinu tkanja, mreža je izuzetno otporna na zapinjanje za trnje, kamenje i druge prepreke koje se mogu naći na terenu. Ovo omogućuje neometan rad i minimalizira rizik od oštećenja mreže tijekom berbe, čime se produžava njezin vijek trajanja i smanjuje potreba za čestim zamjenama.

• UV stabilnost: Mreža je UV stabilizirana, što znači da je zaštićena od štetnog djelovanja sunčevih zraka. UV stabilnost je ključna za očuvanje kvalitete mreže tijekom vremena, posebno u regijama s jakim sunčevim zračenjem. Ovo osigurava da mreža zadržava svoju čvrstoću i fleksibilnost, bez obzira na učestalost izlaganja sunčevoj svjetlosti.

• Praktična upotreba: Dimenzije 6x50 metara pružaju veliku površinu pokrivanja, što omogućuje bržu i efikasniju berbu maslina. Mreža je dovoljno prostrana da pokrije veće površine, čime se smanjuje potreba za njenim premještanjem i olakšava sakupljanje plodova.

• Jednostavna montaža i stabilnost: Mreža je opremljena aluminijskim alkicama na svakom kutu, što omogućuje jednostavno postavljanje i fiksiranje. Aluminijske alkice su lagane, otporne na koroziju i izdržljive, što osigurava da mreža ostane čvrsto na svom mjestu tijekom cijelog procesa berbe. Ova funkcionalnost je posebno korisna kod vjetrovitih uvjeta, gdje stabilnost mreže postaje ključno pitanje.

• Maksimalna efikasnost: Koristeći ovu mrežu, možete značajno ubrzati proces berbe maslina, smanjujući vrijeme potrebno za sakupljanje i minimizirajući gubitak plodova. Ova mreža omogućava da plodovi lako skliznu na željeno mjesto, olakšavajući njihov prijenos u spremnike i smanjujući potrebu za dodatnim radom.


Mreža za berbu maslina dimenzija 7x50 metara idealan je alat za svakog maslinara koji traži dugotrajnu, pouzdanu i učinkovitu opremu za berbu. Za sve koji žele unaprijediti svoju opremu za berbu, preporučujemo da pregledate i ostale proizvode iz naše ponude kako biste osigurali najbolju moguću opremu za vaš maslinik!

Povezani proizvodi

Povrat robe i reklamacija

Košarica prazna