IVERO OKSI GRANULAT 1/1

IVERO OKSI GRANULAT 1/1

Proizvođač: IVERO

Šifra proizvoda: 3201013

Težina: 1,05 kg

Raspoloživo za dostavu

13,36 € / kom

Cijena za j.m.: 13,36 € / kg

-
+

Dodano u košaricu

IVERO OKSI GRANULAT 1/1

Ivero Oksi Granulat je visokokvalitetni proizvod namijenjen za učinkovitu dezinfekciju bazenske vode. Ovaj granulat je idealan za redovito održavanje čistoće vašeg bazena, osiguravajući kristalno čistu i higijenski ispravnu vodu.

• Efikasna dezinfekcija: Ivero Oksi Granulat osigurava učinkovito uništavanje bakterija, virusa i drugih mikroorganizama u vodi.
• Jednostavna primjena: Granulat se lako dozira i otapa u vodi, što omogućuje brzo djelovanje i dugotrajnu zaštitu.
• Kristalno čista voda: Redovitom upotrebom granulata osiguravate bistru i čistu vodu bez nepoželjnih mirisa.
• Pogodno za sve tipove bazena: Ovaj proizvod je siguran za korištenje u svim vrstama bazena, uključujući one s oblogama od PVC-a, betona, keramike i drugih materijala.
• Ušteda vremena i novca: Dugotrajna učinkovitost omogućuje vam dulje razdoblje između kupovina, čime štedite vrijeme i novac.

Primjena i doziranje:
Preporučena doza Ivero Oksi Granulata je 100 grama na 10 kubičnih metara vode, svakih 5-7 dana ili prema potrebi, ovisno o opterećenju bazena i vremenskim uvjetima. Granulat je potrebno ravnomjerno rasporediti po površini vode ili ga prvo otopiti u vodi, a zatim uliti u bazen. Važno je redovito provjeravati razinu aktivnog kisika u vodi kako bi se osigurala optimalna dezinfekcija.

Ivero Oksi Granulat je idealan izbor za sve koji žele osigurati vrhunsku kvalitetu vode u svom bazenu uz minimalan trud. Isprobajte Ivero Oksi Granulat i uvjerite se u njegovu učinkovitost i praktičnost.

Pogledajte i našu ostalu ponudu proizvoda za održavanje bazena i uživajte u čistoj i bistroj vodi tijekom cijele sezone!

Povezani proizvodi

Povrat robe i reklamacija

Košarica prazna