GARDENA TIMER ZA NAVODNJAVANJE
GARDENA TIMER ZA NAVODNJAVANJE
GARDENA TIMER ZA NAVODNJAVANJE
GARDENA TIMER ZA NAVODNJAVANJE

GARDENA TIMER ZA NAVODNJAVANJE

Proizvođač: GARDENA

Šifra proizvoda: 6202150

Težina: 0,65 g

Raspoloživo za dostavu

64,20 € / kom

Cijena za j.m.: 64,20 € / kom

-
+

Dodano u košaricu

GARDENA TIMER ZA NAVODNJAVANJE

Gardena timer za navodnjavanje je savršeno rješenje za automatizirano zalijevanje vašeg vrta, travnjaka ili biljaka. Ovaj pametni uređaj omogućuje vam precizno upravljanje vremenom i trajanjem navodnjavanja, osiguravajući optimalnu hidrataciju biljaka uz minimalan trud.

• Automatsko navodnjavanje: Podesite točno vrijeme i trajanje zalijevanja kako bi vaš vrt uvijek dobio potrebnu količinu vode.
• Jednostavno programiranje: Intuitivno korisničko sučelje omogućuje lako postavljanje željenih postavki navodnjavanja.
• Štednja vode: Precizno upravljanje navodnjavanjem smanjuje nepotrebno trošenje vode, čime doprinosite očuvanju resursa.
• Pogodno za različite sustave: Kompatibilan je s različitim sustavima navodnjavanja, uključujući kapaljke, prskalice i druge vrste sustava za navodnjavanje.
• Robusna konstrukcija: Izrađen od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i otpornost na vremenske uvjete.

Gardena timer za navodnjavanje omogućuje vam da se opustite i uživate u svom vrtu, dok vaš pametni sustav brine o pravilnom zalijevanju. Idealno je rješenje za sve koji žele imati zdrave i bujne biljke bez svakodnevne brige o navodnjavanju.

Olakšajte si vrtlarenje uz Gardena timer za navodnjavanje. Pogledajte i našu ostalu ponudu Gardena proizvoda kako biste pronašli sve što vam je potrebno za održavanje vašeg vrta u savršenom stanju.

Povezani proizvodi

Povrat robe i reklamacija

Košarica prazna