GARDENA KOMPLET SA SPIRALNIM CRIJEVOM 10M
GARDENA KOMPLET SA SPIRALNIM CRIJEVOM 10M
GARDENA KOMPLET SA SPIRALNIM CRIJEVOM 10M

GARDENA KOMPLET SA SPIRALNIM CRIJEVOM 10M

Proizvođač: GARDENA

Šifra proizvoda: 6202151

Težina: 1,20 kg

Raspoloživo za dostavu

68,05 € / kom

Cijena za j.m.: 68,05 € / kom

-
+

Dodano u košaricu

GARDENA KOMPLET SA SPIRALNIM CRIJEVOM 10M

Gardena komplet sa spiralnim crijevom dužine 10 metara pruža sve što vam je potrebno za praktično i učinkovito zalijevanje vašeg vrta, dvorišta ili balkona. Ovaj kvalitetan set dizajniran je kako bi vam olakšao vrtne zadatke i učinio zalijevanje ugodnim i jednostavnim.

• Kompletan set: Uključuje spiralno crijevo dužine 10 metara, pištolj za prskanje, spojke i priključke, pružajući vam sve što je potrebno za zalijevanje.
• Spiralno crijevo: Crijevo se automatski vraća u kompaktni oblik nakon uporabe, štedeći prostor i olakšavajući pohranu.
• Fleksibilnost: Spiralni dizajn omogućuje jednostavno rukovanje i slobodu kretanja prilikom zalijevanja, bez zaplitanja crijeva.
• Visokokvalitetni materijali: Izrađeno od trajnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i otpornost na vremenske uvjete.
• Praktičan pištolj za prskanje: Pištolj za prskanje ima različite postavke mlaza, omogućujući prilagodbu prema potrebama zalijevanja biljaka.

Gardena komplet sa spiralnim crijevom 10m idealan je za sve koji traže praktično i učinkovito rješenje za zalijevanje. Bilo da trebate zalijevati cvijeće, povrtnjak ili travnjak, ovaj komplet će vam olakšati posao i omogućiti precizno i učinkovito zalijevanje.

Pogledajte i našu ostalu ponudu Gardena proizvoda kako biste pronašli sve što vam je potrebno za održavanje vašeg vrta u savršenom stanju.

Povezani proizvodi

Povrat robe i reklamacija

Košarica prazna