GARDENA ČETKA ZA PRANJE DUGA
GARDENA ČETKA ZA PRANJE DUGA
GARDENA ČETKA ZA PRANJE DUGA
GARDENA ČETKA ZA PRANJE DUGA
GARDENA ČETKA ZA PRANJE DUGA
GARDENA ČETKA ZA PRANJE DUGA

GARDENA ČETKA ZA PRANJE DUGA

Proizvođač: GARDENA

Šifra proizvoda: 6202140

Težina: 1,20 kg

Raspoloživo za dostavu

58,25 € / kom

Cijena za j.m.: 58,25 € / kom

-
+

Dodano u košaricu

GARDENA ČETKA ZA PRANJE DUGA

Kompletan set: drška S, mekana četka i sapun za veće i osjetljive površine
Visoke površine: duljina drške od 90 cm za dosezanje okomitih površina kao što su staklenici
Podesiv: kontinuirano podesivi protok vode može se prilagoditi prema potrebi
Uključeno: 1 x Cleansystem set za pranje s drškom i mekom četkom, uklj. 1 x 18810 mekana četka, 1 x 18800 drška S, 1 x 1680 šampon
GARDENA Cleansystem set za čišćenje s drškom osigurava optimalno i nježno čišćenje velikih površina, poput staklenih zimskih vrtova.

Temeljito čišćenje površina
Četka i drška za tekuću vodu i šampon idealan su pribor za temeljito čišćenje na otvorenom. Staklenici, prozori i druge osjetljive površine blistaju zahvaljujući ovom kompletu za čišćenje. Za spajanje vrtnog crijeva na dršku dovoljan je jednostavan "klik". Pričvrstite četku za čišćenje na kraj drške s vijčanim spojem, zatim umetnite šampon u jedinicu za miješanje na drški.

Veći doseg čišćenja
GARDENA drška S pruža dodatnih 90 cm dosega prilikom čišćenja. Drška posebno olakšava čišćenje okomitih površina kao što su staklenici i garažna vrata. Kako bi rad bio što udobniji, drška je izrađena od kvalitetnog, robusnog aluminija i presvučena tako da nije hladna na dodir, čak ni kada je vani hladno.

Kontrola protoka vode za savršenu čistoću
Nakon spajanja na vrtno crijevo u jednom jednostavnom koraku, dovod vode se može u potpunosti prilagoditi i zaustaviti na drški. Šampon se stavlja direktno u uređaj za miješanje na drški. Šampon i voda se nanose na površinu u optimalnim dozama. Dozator je proziran, što vam omogućuje da odmah vidite koliko su se prstenovi već otopili.

Nježno čišćenje bez oštećenja
Najvažnija karakteristika četke je mekoća. Posebno razvijene meke čekinje omogućuju nježno i temeljito čišćenje osjetljivih površina. Glava četke se može okretati za 360° u koracima od 30°, što omogućuje idealnu prilagodbu površini koju čistite. Zahvaljujući dizajnu od meke plastike, ne ostavlja tragove ogrebotina oko četke.

Povezani proizvodi

Povrat robe i reklamacija

Košarica prazna