GADENA TUŠ VRTNI SOLO
GADENA TUŠ VRTNI SOLO
GADENA TUŠ VRTNI SOLO
GADENA TUŠ VRTNI SOLO
GADENA TUŠ VRTNI SOLO

GADENA TUŠ VRTNI SOLO

Proizvođač: GARDENA

Šifra proizvoda: 6202148

Težina: 3,50 kg

Raspoloživo za dostavu

38,30 € / kom

Cijena za j.m.: 38,30 € / kom

-
+

Dodano u košaricu

GADENA TUŠ VRTNI SOLO

Gardena tuš vrtni Solo savršen je dodatak za vaš vrt ili dvorište, omogućujući vam osvježenje i uživanje na otvorenom tijekom toplih dana. Ovaj praktičan i funkcionalan vrtni tuš jednostavan je za postavljanje i upotrebu, pružajući vam praktičnost i udobnost na dohvat ruke.

• Praktičan dizajn: Vrtni tuš Solo ima jednostavan i elegantan dizajn koji se lako uklapa u svaki vrt ili dvorište.
• Jednostavna instalacija: Brza i jednostavna montaža omogućuje vam postavljanje tuša bez potrebe za posebnim alatima ili stručnom pomoći.
• Visokokvalitetni materijali: Izrađen od izdržljivih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i otpornost na vanjske uvjete.
• Podesiva visina: Omogućuje prilagodbu visine tuša prema vašim potrebama, pružajući maksimalnu udobnost prilikom tuširanja.
• Široka primjena: Idealno rješenje za osvježenje nakon vrtnog rada, igre na otvorenom ili za hlađenje tijekom vrućih ljetnih dana.

Vrtni tuš Solo je savršen izbor za svakoga tko želi unijeti dodatnu udobnost i osvježenje u svoj vanjski prostor. Njegova jednostavnost korištenja i robustan dizajn čine ga idealnim za svakodnevnu upotrebu.

Osvježite se i uživajte u vanjskom prostoru s praktičnim i elegantnim Gađena tuš vrtni Solo. Pogledajte i našu ostalu pon

Povezani proizvodi

Povrat robe i reklamacija

Košarica prazna