FINAL ŽBUKA SILIKONSKA ZAGLAĐENA BIJELA 1.5MM 25KG

FINAL ŽBUKA SILIKONSKA ZAGLAĐENA BIJELA 1.5MM 25KG

Proizvođač: CHROMOS SVJETLOST

Šifra proizvoda: 6801060

Težina: 25,00 kg

Raspoloživo za dostavu

61,50 € / kom

Cijena za j.m.: 2,46 € / kg

-
+

Dodano u košaricu

FINAL ŽBUKA SILIKONSKA ZAGLAĐENA BIJELA 1.5MM 25KG

Pastozna dekorativna završna žbuka na bazi silikonskih veziva, izvediva u zaglađenoj i zaribanoj strukturi. Vodoodbojna je, otporna na UV zrake i atmosferilije te posebnim dodacima zaštićena od napada algi i plijesni.

SVOJSTVA
Laka obradivost
Niska vodoupojnost
Zaštita suhog filma od pojave algi i gljivica
Velika izdašnost
Za ručnu ili strojnu obradu
PRIMJENA
Upotrebljava se za dekorativnu obradu fasada i unutarnjih zidnih površina. Sastavni je dio FINALIT S i FINALIT MV sustava za vanjsku toplinsku izolaciju. Primjenjiva je na betonskim površinama, masama za zaglađivanje, starim i novim mineralnim žbukama, pločama od iverice, vlakneno-cementnim i gips-kartonskim pločama i dr. Nije prikladna za vodoravne površine na kojima zaostaje voda. Nije prikladna za vodoravne površine na kojima zaostaje voda, za drvene i metalne površine te za površine prebojane s uljanim i alkidnim premazima.

POTROŠNJA
Zaglađena

NZG 1,0 mm - 1,5 kg/m2

NZG 1,5 mm - 2,2 kg/m2

NZG 2,0 mm - 2,9 kg/m2

NZG 2,5 mm - 3,5 kg/m2

NZG 3,0 mm - 4,1 kg/m2

Potrošnja ovisi o svojstvima podloge i o tehnici završne obrade (točnu potrošnju potrebno utvrditi izradom referentnog polja na objektu).

ASORTIMAN
Proizvodi se u bijeloj boji, a primjenom Top Mix sustava za nijansiranje moguće je postići široki spektar nijansi iz ton karte Chromos-Svjetlost te mnogih drugih ton karata prisutnih na tržištu.

Povezani proizvodi

Povrat robe i reklamacija

Košarica prazna