Jesen u Pinelu | Pinel Krk

Jesen u Pinelu

ŠTO JE DONIJELA JESEN U PINELU?

Nakon ljetne sezone ponovno su na red došli vrtni i poljoprivredni radovi. Promo ponuda „Jesen u Pinelu“ počela je početkom rujna u svim našim poslovnicama.

Otvorenjem Prodajnog centra Pinel Krk proširili smo našu ponudu vrtnih alata, a sada smo u promo ponudi posebno istaknuli najatraktivnije artikle. Bilo da ste samo zaljubljenik u vrtlarenje ili se profesionalno bavite poljoprivedom, investicija u nove alate svakako vam štedi vrijeme i olakšava posao.

Puhalo i usisavač za lišće u jednom alatu, i to na akumulator? Makita je napokon u prodaju pustila ovakav tip aku alata i izgleda odlično: akumulatorsko puhalo / usisavač DUB363V.


Priprema za zimu svakako uključuje i pripremu drva. Da bi izbjegli pretjerani fizički napor zadnjih godina cjepači drva postali su pravi hit. Izbjegnite lutanje po velikim trgovačkim centrima, cjepači su od ove jeseni dostupni i na Krku, a u ponudi su monofazni i trofazni cjepači drva Villager:



Uz standardnu ponudu dimovodnih cijevi sada nudimo i dimovodne cijevi za peći na pelete. U Prodajnom centru Pinel Krk u ponudi su: cijevi, koljena, rozete, brtve… sve za toplu i ugodnu zimu.



Berba grožđa je trenutno na vrhuncu, a mislima smo već u berbi maslina. Najveću ponudu pribora i alata za berbu pogledajte u Prodajnom centru, a posebno izdvajamo spremnike za ulje i spremnike za vino (inox bačve). Od ostale ponude izdvajamo: mreže za berbu maslina, kašete za berbu, berače maslina….



Vodeći svjetski dobavljač proizvoda široke potrošnje za kuću, vrt i aktivnosti na otvorenom dostupan je i u našim poslovnicama – FISKARS. Uvijek inovativni alat sa ergonomskim značajkama nudi dugogodišnje jamstvo, ali postoje i zamjenski dijelovi za mnoge alate kako bi bezbrižno mogli uživati u poslu kojeg uspješno izvršavate.

Fiskars alati obuhvaćaju gotovo sve kategorije: od alata za kopanje, alata za održavanje travnjaka, alata za sječenje i rezanje…





Najnoviji blogovi

Košarica prazna